Restitutiebeleid

Restitutie

Wij restitueren tot 30 dagen. Als er 30 dagen voorbij zijn gegaan sinds de aankoop, kunnen we helaas niet uw bedrag restitueren of product ruilen.

Om in aanmerking te komen voor restitutie, dient het product ongebruikt te zijn en in dezelfde conditie als dat u het heeft ontvangen. Het moet tevens in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Sommige type producten zijn vrijgesteld om terug te kunnen sturen. Denk aan beperkt houdbare artikelen, zoals bijvoorbeeld eten, bloemen, kranten of tijdschriften.

Overige niet-retourneerbare voorwerpen:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare software producten
  • Gezondheid en lichamelijke verzorgingsproducten

Om je restitutie te voltooien, hebben we een aankoopbewijs nodig. Verstuur uw aankoop naar ons en niet naar de fabrikant. Mailt u ons eerst voor meer informatie voordat u het terugstuurt.

Restitutie (indien van toepassing)

Zodra het geretourneerde product is ontvangen en geïnspecteerd, versturen wij een e-mail naar u om u te berichten dat we het hebben ontvangen. Daarnaast berichten we u ook of uw restitutie is goedgekeurd of afgewezen. Als uw verzoek is goedgekeurd dan zal of het volledige aankoopbedrag worden teruggestort.

Gemiste of te late restitutie (indien van toepassing)

Indien u uw restitutiebedrag nog niet heeft ontvangen, houdt dan uw bankaccount in de gaten. Het kan enige tijd duren voordat het is verwerkt. Als u dit heeft gedaan, maar nog steeds uw geld niet terug heeft of geen gebruik wilt maken van een kortingscode, dient u contact op te nemen met info@katopia.nl

Producten in de aanbieding (indien toepasbaar)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd. Helaas geldt restitutie niet voor producten in de uitverkoop.

Verzendkosten bij restitutie

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten bij restitutie. Verzendkosten zijn niet op ons te verhalen.

Indien u een product bestelt van meer dan €75,- dient u een verzendingstrackerbedrijf in te huren of een verzendingsverzekering af te sluiten. We kunnen vanaf dat bedrag niet garant staan voor een correcte levering.

Het product zal uiterlijk binnen 45 werkdagen, vanaf de aanschafdatum, geleverd moeten worden. U krijgt uw geld niet terug zolang deze tijdsperiode niet is overschreden.