Over ons

Katopia

Het volgen van onze passie is ons doel. We zorgen ervoor dat we je de leukste en nieuwste kattenspullen kunnen aanbieden en doen er alles aan om alleen deze producten beschikbaar te stellen. Katopia probeert zoveel mogelijk om goed geprijsde artikelen te laten zien. Veel spullen bevatten hoge kortingen wat de klant gemakkelijk tot 50% van het bedrag bespaart.

We hopen dat we onze passie voor katten kunnen overbrengen. Gezien de positieve feedback zijn we goed op weg. We staan niet alleen bekend om het bieden van hoge kortingen, maar ook voor een goede en vriendelijke klantenservice. Elke dag zijn we toegewijd om het beste van beide werelden te leveren. We hopen dat je vaak naar Katopia.nl terug zal komen en vergeet het niet tegen je vrienden en/of familie te vertellen, dan kunnen ook zij hun favoriete kattenspullen kopen.

Vragen?

Voor vragen over onze producten of als je iets niet kan vinden op de website, voel je vrij om het ons te vragen! We kunnen veel voor je betekenen! Bekijk eerst onze ‘Meest gestelde vragen’. Mocht je vraag niet beantwoord worden, neem dan contact met ons op info@katopia.nl. We gaan ons best doen om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.